DENİZLİ / ÇİVRİL - Çivril TOKİ Altınova Anadolu Lisesi

Tarihçemiz

Okulumuz 2014 yılında Toplu Konut İdaresi tarafından ilçemize kazandırılmış, 2014/2015 yılından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. İlk kadrolu müdürü Ali DURMAZ tarafından binasına 2015/2016 eğitim öğretim yılında kendi binasında başlayan TOKİ Altınova Anadolu Lisesi Çok Programlı Lise olarak başlamıştır. Her geçen yıl öğrencisi artan TAAL'da buna paralel olarak öğretmen sayısı da artmıştır. Meslek kısmında kimse kalmaması ve tercih edilmemesi sebebi dolayısıyla 2019 yılında Anadolu lisesine dönüştürülmüştür. Okulumuz idari anlamda boşluk olduğu süre zarfında okulumuz Tarih öğretmeni Tangül TÜTÜNCÜ sorumluluk almıştır. Okulumuzda 2020 yılında müdür olarak Hüseyin Serdar İLHAN görev almış,  okulun imajını yükseltmeye ve öğrenci sayısını artırmaya çalışmıştır. 2020 Yılında Hüseyin Serdar İLHAN tarafından Logosu tasarlanmış ve patenti alınmıştır.

Okulumuz Çıtak,  Kıralan, Özdemirci, Yahyalı ve Kavakköy mahallelerinden adrese dayalı olarak öğrenci almakta ve Çivril'de bulunan 11 Lise arasında başarılı dereceler elde etmiştir. Bulunduğu konum, öğrenci profili ve bulunduğu çevrede tek olması sebebi ile kendine özgü bir yapısı olan Lisemiz öğrencilerimizin geleceği açısından stratejik öneme sahiptir.

.

Yayın: 22.06.2022 - Güncelleme: 27.06.2022 13:01 - Görüntülenme: 272