DENİZLİ / ÇİVRİL - Çivril TOKİ Altınova Anadolu Lisesi

Çivril TOKİ Altınova Anadolu Lisesi

ÇITAK MAH. DENİZLİ BUL. NO 115 ÇİVRİL / DENİZLİ
Vizyon
Daima Tercih edilen, bilim ve kültür alanında ülkemizde ve milletlerarası alanda başarısıyla göz kamaştıran bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, kendisiyle ve çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle sorunların farkında olabilen, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Okulumuz normal eğitim şeklinde faaliyet göstermektedir. Öğle arası 55 dk´dır.
Saatler
Covid19 tedbirleri kapsamında ders başlama ve bitiş saatleri farklılık göstermektedir.
Kömür Kazanı ile ısınmaktadır.
Okulumuz yabancı dili İngilizce ve Almanca'dır.
Ulaşım
Okulumuz Uşak-Denizli yolu üzerinde olduğundan ulaşımı Çivril üzerinden her 15 dakikaya bir araç bulunmaktadır. Öğretmen servisi de mevcuttur. Fakat Denizli üzerinden ulaşım yolcu arabaları ile yapılmaktadır.
Okulumuz taşıma kapsamında olduğundan öğrenciler için taşıma mevcuttur.
Denizli´nin güzide ilçelerinden Çivrilimizin Çıtak mahallesinde bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe Merkezine 16 km İl merkezine ise 91 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz 320 öğrenci kapasitesi ve görülmemiş donanım imkanları ile eğitim ve öğretime hazırdır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz 2020 LGS puanı bazında tavan puanı 422,14, 292,17 taban puanı ve 347 ortalama puanla Üniversite yolunda çalışmalarına devam etmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2020 yılı üniversite yerleştirme başarısı %17'dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz yarışmacı kimliğiyle il ve ilçe bazında sportif faaliyetlere bireysel ve takım sporları bazında katılım göstermekte ve daha etkin katılım gösterecektir.
Bilimsel Etkinlikler
TOKİ Altınova Anadolu Lisesi olarak bilim uygulamaları sıkı şekilde takip edilmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz bulunduğu konum itibariyle tek lise olduğundan aktif şekilde katılım göstermekte ve gösterecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Covid-19 tedbirleri dahilinde imkanlar el verdiğinde e-twinning ve Erasmus projelerine katılım planlanmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz yaklaşık 3 veya 4 yıl içerisinde kendini gerçekleştiren aktif katılımlı bir Lise konumuna veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin çabalarıyla erişecektir.