DENİZLİ / ÇİVRİL - Çivril TOKİ Altınova Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz 2023-2024  Eğitim-Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından verilen  "Okulumuz Temiz Belgesi "ni almıştır.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Osman ORHANLAR Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu "Bilek Güreşi "müsabakasında Şampiyon olmuştur.

Öğrencimizin 44.Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Dünya Üçüncülüğü,Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa İkinciliği bulunmaktadır.

Öğrencimizi bu üstün başarılarından dolayı kutluyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Kas

Öğrencilerimizle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Nihat Zeybekçi Kültür Merkezinde hazırlamış olduğu "YKS'ye 7 Kala Kazanma Navigasyonu"adlı söyleyişisine katıldık.Öğrencilerimiz Gri Koç Gökhan Müftüoğlu ile buluştu.

Kas

Öğretmenlik sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerindendir.Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara hazırlayan ve onların yetişmesinde tüm zorluklara rağmen fedakarca çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar.                                                                                          Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmen arkadaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Gününü canıgönülden kutluyorum.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin 85. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Yaşamını milletine adayan, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan olan Atatürk, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti inşa sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Mustafa Kemal Atatürk, savaşlardaki başarılarıyla büyük asker, yönetimiyle büyük bir devlet adamı; görüşlerindeki sağlamlık, doğruluk; uluslararası ilişkilerde güvenirlik; barış ve insan severlik değerleri ile de ender bir kişidir.

Gazi  Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti´nin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Atatürk´ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmamız gerektiğini özellikle ifade etmeliyiz.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına şükranlarımı sunar; şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.

Ekm

Çıtak Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu ev sahipliğinde yapılan 29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı kutlama programına ögretmenlerimiz ve öğrencilerimizle katıldık.                                                                           Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun...

Ekm

Çivril Belediyemiz,İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenmiş oldukları liseler arası Voleybol Turnuvasında, okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.